1. הקפידו לשטוף היטב ידיים ונקו את משטח ההכנה.
2. וידאו שכל הכלים להכנת המזון נקיים: שטפו היטב את בקבוק השתייה, הפיטמה, המכסה ויתר הכלים המשמשים להכנת ארוחה. יש להרתיח את הכלים למשך 5 דקות. קיימת אפשרות לשימוש בסטריליזטור ביתי. השימוש בהתאם להוראות היצרן. נוטרילון A.R. הינה פורמולה מעט סמיכה ועל כן, מומלץ להשתמש בפיטמה עם חור גדול יותר.
3.הרתיחו מים נקיים לשתייה במשך 2 דקות והניחו להם להתקרר לטמפרטורה של 40 מעלות. מיזגו לבקבוק הנקי כמות מתאימה של מים על פי מדריך ההזנה.
4. הוסיפו מספר מתאים של כפיות מדידה המכילות נוטרילון A.R. יש לשטח כל כף בעזרת החלק האחורי של סכין נקייה. אין לדחוס את האבקה.
5. סגרו את הבקבוק ונערו היטב עד במשך 20 שניות, עד להמסה מלאה של האבקה והניחו לבקבוק לעמוד בצד ל-7 דקות בכדי שיסמיך.
6. הפכו את הבקבוק רגע לפני השימוש. בדקו את הטמפרטורת המזון על גב כף היד.
7. השתמשו בתרכובת המזון לתינוקות מיד עם הכנתה. לאחר האכלה יש לזרוק את השארית שנותרה בבקבוק.