מה המוצר?
אבקה להכנת תה 40 גרם
קצת על תה מאצ'ה
המאצ'ה היא אבקה דקיקה המופקת מהעלים המובחרים ביותר של התה הירוק. תהליך יצירת המאצ'ה קפדני ואורך כמספר שבועות, במהלכו העלים מכוסים מפני חשיפה לשמש ישירה על מנת שיקבלו את הגוון הירוק העמוק המזוהה עם התוצר הסופי. על מנת להגיע לתוצר איכותי, בוחרים את העלים הטובים, הצעירים והרעננים ביותר ומפרידים אותם מהשורש והגבעולים. המאצ'ה הינו חלק בלתי נפרד מתרבות יפן, ונעשה בה שימוש בטקסי התה המסורתיים. בטקס זה, המחממים מים לטמפרטורה קבועה ומדויקת של 65 מעלות, מוסיפים את האבקה ומקציפים בעזרת מטרפה עשויה במבוק מיוחד ליצירת קצף עדין.
להוסיף רבע כפית (1 גרם) אבקת תה מאצ'ה לכוס, להוסיף מים רותחים ולערבב היטב.
ניתן לשנות את כמות האבקה לפי טעם אישי.