מה המוצר?
אבקת חלבון מי גבינה, ללא ממתיקים מלאכותיים, בטעם שוקולד טבעי
למה כדאי?
חלבון מי גבינה הוא מקור מצוין לחלבון בזכות הערך הביולוגי שלו (BV), בזכות זמינותו הביולוגית הגבוהה התורמת לניצול מירבי בגוף. בזכות היותו מקור טבעי לחומצות אמיניות מסועפות שרשרת (BCAA). ובזכות היותו מקור טבעי לאלבומין- החלב ולאימונוגלובלינים. מיוצר בתהליכי מיצוי. מיוצר בחום נמוך וללא כימיקלים. דל שומן. 98% נקי מלקטוז. לאבקה טעם שוקולד נפלא וניתן לערבב אותה בקלות עם מים או עם חלב. כמו כן, ניתן להוסיפה לרטבים, יוגורט, עוגות, עוגיות ומאפינס שונים.
מכיל פנילאלנין. מכיל חלב וסויה. חלבוןמי- גבינה, סוכר פירות (המופק מסלק), חלבון מי- גבינה מסונן ומרוכז, קקאו הולנדי, חומרי טעם טבעיים, ל- גלוטמין בצורתה החופשית, חומצות אמיניות מסועפות שרשרת (BCAA) בצורתם החופשית (לאוסין, ואלין, איזולאוסין). מכיל פחות מ1% של: מייצב (תאית), שרשרת טריגליצרידים בינונית (MCT), מתחלב (לציתין סויה).
לערבב 34 גרם (כף מידה אחת לערך) ב-250 מ”ל מים או משקה חלב המועדף עליכם. לערבב או לערבל היטב בבלנדר.