תרכיז חלבון אבקת מי גבינה (מחלב), שמנים צמחיים, סירופ קלוקוז, עמילן (תפו”א, תירס), גאלאקטו אוליגוסכריד (מחלב), לקטוז (מחלב), פרוקטו אוליגוסכריד, אשלגו דו מימן זרחני, סידן כלוריד, שמן דגים, נתרן כלוריד, L טירוזין, כולין כלוריד, L חומצה אסקורבית (ויטמין C), אינוזיטול, ברזל סולפאט, אבץ סולפאט, סודיום אורידין 5 חד פוספט, צידיטין 5 חד פוספט, DL אלפא טוקופריל אצטאט (ויטמין E), אדנוזין 5 חד פוספט, סודיום אינוזין 5 חד פוספט, L קרניטין, ניקוטינאמיד, סודיום גואנוזין 5 חד פוספט, קלציום D פאנטוטנט (חומצה פנטוטנית), מתחלב (לציטין סויה), D ביוטין, חומצה פולית, נחושת סולפאט, רטיניל פלמיטאט (ויטמיו A), ריבופלאבין, DL אלפא טוקופרול (ויטמין E), תיאמין הידרוכלוריד (ויטמין B1), כולקלציפרול (ויטמין D3), פירידוקסין הידרוכלוריד (ויטמין B6), מנגן סולפאט, אשלגן יודיד, פיטומנדיון (ויטמין K), סודיום סלניט.
הקפידו לשטוף היטב ידיים ונקו את משטח ההכנה. וודאו שכל הכלים להכנת המזון נקיים. הרתיחו מים נקיים לשתייה במשך 2 דקות והניחו להם להתקרר, קראו את מדריך ההזנה ומזגו לבקבוק הנקי כמות מתאימה של מים פושרים שהורתחו קודם לכן. הוסיפו מספר מתאים של כפיות מדידה המכיון נוטרילון סויה. סגרו את הבקבוק ונערו היטב עד להמסה מלאה של האבקה.